Pahare de cafea

Afiseaza: 1-24 din 27 produse

 Filtre

Pahare pentru cafea


Cauţi pahare pentru cafea? Dotează-ţi afacerea sau aparatul de cafea cu cele mai practice şi rezistente pahare de unică folosinţă şi pahare din sticlă cu design original de la Coffe Online. Categoria noastră de produse complementare include o multitudine de modele de pahare pentru cafea, pentru a se potrivi tuturor cerinţelor sau preferinţelor posibile. Cu alte cuvinte, tot ce cauţi în materie de pahare pentru cafea vei găsi acum la noi, aşa că nu îţi rămâne decât să răsfoieşti oferta noastră şi să plasezi o comandă cu produsele potrivite, iar noi le livrăm rapid în locaţia dorită.
 

O multitudine de pahare de carton şi plastic pentru espressoare şi automate vending


De la pahare automate de carton Lavazza 6oz -180 ml sau pahare automate de carton 7oz – 210 ml şi până la pahare de carton mari, cu o capacitate de 8oz – 240 ml, toate acestea te aşteaptă acum la doar un click distanţă pentru a fi achiziţionate şi utilizate pentru o gamă largă de băuturi (cafea, cappuccino, caffe latte, ciocolată caldă etc.). De asemenea, în oferta noastră vei găsi şi pahare de la branduri populare precum Pelican Rouge, Tosteris Italiana sau Tchibo, toate cu o grafică deosebită şi pretabile pentru segmentul de vending şi HoReCa. Cu alte cuvinte, în magazinul nostru online sunt disponibile acum pahare pentru diverse sortimente de cafea într-o varietate imensă de mărimi şi forme, ideale pentru utilizarea în aparatele automate de cafea, cafenele şi restaurante, ceea ce înseamnă că nu ai cum să rămâi fără opţiuni.
 

Comandă un bax de pahare şi dotează-ţi aparatul de cafea


Cu siguranţă nu vrei să ajungi în situaţia în care să nu ai pe stoc suficiente pahare de cafea pentru a-ţi servi clienţii cu băutura preferată. De aceea, este bine de ştiut că la Caffe Online avem pahare pentru cafea ambalate la set de 50 sau 100 de bucăţi, dar şi pahare pentru cafea ambalate la bax de 1000, 2250 sau 3000 de bucăţi. Aşadar, te invităm să descoperi toate ofertele pe care ţi le-am pregătit şi să alegi varianta care ţi se potriveşte cel mai bine.
 

Cea mai bună calitate la paharele din sticlă pentru cafea


Pe lângă paharele de carton şi plastic, selecţia noastră de pahare pentru cafea include şi pahare Lavazza confecţionate din sticlă, pretabile pentru cafenele şi restaurante. Acestea se disting prin design-ul original şi calitatea înaltă, dar şi prin funcţionalitatea ridicată, fiind potrivite pentru servirea băuturilor reci sau calde pe bază de cafea, lapte, ceai, ciocolată etc. Comandă-le şi tu şi oferă-le clienţilor tăi o servire ireproşabilă, de care cu siguranţă vor fi încântaţi.
Astăzi, paharele de plastic sau carton pentru cafea cu care sunt dotate aparatele vending transformă experienţa statică a savurării unei cafele într-una dinamică, iar paharele din sticlă pentru cafea denotă profesionalism şi calitate atunci când vorbim de cafenele şi restaurante. Prin urmare, asigură-te că le alegi pe cele mai bune şi comandă de la Coffe Online pahare pentru cafea la set sau la bax, perfecte pentru segmentul de vending şi HoReCa, dar şi pentru birou şi acasă.
 

Suport clienti Luni - Vineri 9:30 - 16:00 (pentru apeluri telefonice)

0742294600 contact@caffeonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!