Asociere de arome – Cafea și siropuri

Asociere de arome – Cafea și siropuri
Cafeaua este o băutură îndrăgită în întreaga lume. Fie că îți place caldă, rece, neagră sau cu lapte, este întotdeauna bine venită, dar te-ai gândit vreodată să adăugi ceva în plus la cafeaua ta? La acest capitol putem aminti de siropuri pentru cafea, care oferă o gamă de arome ce pot fi adăugate în populara băutură, transformând complet gustul, iar mai departe avem câteva propuneri pentru tine de care merită să ții cont.

Cafeaua se obține din boabe de cafea prăjite și este disponibilă într-o gamă de tipuri diferite, inclusiv espresso, latte, cappuccino și multe altele. Pe de altă parte, siropurile sunt lichide aromatizate care se adaugă la diferite băuturi, inclusiv la cafea pentru a-i spori aroma. Acestea sunt disponibile într-o gamă variată de arome, de la vanilie, caramel și alune, la ciocolată, zmeură și multe altele.
 

Cum să adăugi siropuri în cafea


Siropurile pot fi asociate cafelei într-o varietate de moduri. Unii oameni preferă să le adauge direct în cafea, în timp ce alții le adaugă în lapte sau smântână înainte de a le turna în cafea. Cantitatea de sirop pentru cafea poate varia în funcție de preferințele personale, însă trebuie avut în vedere că unele siropuri sunt mai dulci decât altele.
 

Combinații de arome pe care să le încerci


Vanilie și cafea
Vanilia este o aromă populară care poate fi adăugată la cafea. Este o aromă dulce, cremoasă, care se potrivește bine cu gustul amar al cafelei, iar combinația este populară mai ales în cazul Latte și Cappuccino.

Caramel și cafea
Caramelul este o altă aromă des întâlnită care poate fi asociată cu cafeaua, fiind dulce, iar împreună fac o echipă excelentă. De regulă, combinația se folosește la Latte. Este o aromă dulce, de unt, care se potrivește bine cu amărăciunea cafelei.

Alune și cafea
Și aromele de alune se pot adăuga în cafea pentru că cele două se îmbină de minune. Siropul de cafea se folosește, de regulă, pentru obținerea de Latte, cappuccino, dar și pentru cafeaua cu gheață.

Ciocolata și cafeaua
Probabil că una dintre cele mai populare asocieri este între ciocolată și cafea. Cele două sunt perfecte împreună, iar combinația o întâlnim adesea în cazul ciocolatei calde.

Mentă și cafea
Menta este o aromă răcoritoare care poate fi adăugată la cafea și pe care o întâlnim adesea în cazul Latte și cafelei cu gheață, fiind iubită de către cei care preferă aromele unice, inedite.
 

Prepararea propriilor siropuri

Dacă vrei să experimentezi cu arome diferite, îți poți pregăti acasă propriile siropuri. Aceasta este o modalitate excelentă de a crea combinații de arome unice pe care nu le vei găsi în magazine. Printre aromele populare pe care le poți face acasă putem aminti de turtă dulce, dovleac cu mirodenii, scorțișoară, dar nu numai, pentru că opțiunile sunt practic nelimitate.

Dacă ai nevoie și de o cafea bună, atunci te așteptăm la Caffeonline cu o gamă foarte variată de produse de înaltă calitate accesibile la prețuri excelente și, fără îndoială, vei găsi ceva pe placul tău!
 

Suport clienti Luni - Vineri 9:30 - 16:00 (pentru apeluri telefonice)

0742294600 contact@caffeonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!