Care sunt cele mai bune sortimente de capsule de cafea

Care sunt cele mai bune sortimente de capsule de cafea
Dacă deții un aparat ce folosește capsule pentru a prepara cafeaua, nu te opri la o singură variantă de produs. Sunt foarte multe tipuri de capsule de cafea pe piață și merită să testezi cât mai multe până să te convingi care este cea mai bună alegere pentru gustul tău. Vrem ca mai departe să îți prezentăm câteva sortimente cel puțin interesante pe care le poți cumpăra de la Caffe Online:
Tchibo Cafissimo Caffe Crema Rich Aroma
Tchibo Cafissimo Caffe Crema Rich Aroma

În interiorul acestor capsule vei găsi o cafea 100% arabica, aromată, proaspătă și plină de savoare. Cafeaua are cofeină, nivelul de prăjire este mediu, iar cantitatea fiecărei capsule este de 7 grame. Recipientele cu pudră sunt compatibile cu espressoarele Cafissimo și Caffitaly.
Lavazza Blue Caffe Crema Lungo
Lavazza Blue Caffe Crema Lungo

Dacă vrei o cafea cremoasă, dulce și intensă, îți recomandăm să alegi aceste capsule. Pudra din interiorul lor este una 100% arabica, provenită din țări precum Brazilia și India. Intensitatea aromei este de 7 din 10, modul de prăjire este mediu, iar capsulele au diametru de 46 mm, cu o înălțime de 26 mm și diametru al bazei de 32 mm. Încearcă-le dacă sunt compatibile cu espressorul tău.
Monodoze cafea Tchibo Cafe Crema
Monodoze cafea Tchibo Cafe Crema

Sortimentul acesta conține cofeină și te va ajuta să îți începi în mod energic diminețile. Cafeaua folosită este Arabica în totalitate, iar gustul este puternic, dar în același timp fin. Capsulele sunt compatibile cu aparatele care acceptă paduri de 62 mm (de exemplu Philips Senseo, Miko Padissimo).
Tchibo Cafissimo Espresso Elegant Aroma
Tchibo Cafissimo Espresso Elegant Aroma

Dacă vrei să încerci un espresso mai deosebit, ia în calcul achiziționarea acestor capsule, deoarece la interior vei găsi o cafea 100% arabica, cu gust fin de fructe (citrice), dar și ciocolată. Padurile sunt bine sigilate, ceea ce păstrează intensitatea cafelei și te ajută să savurezi o băutură plină de gust și arome. Gradul de intensitate este de 4 din 6 și modul de prăjire este mediu. Aceste capsule sunt compatibile cu espressoarele Cafissimo și Caffitaly.
Tchibo Cafissimo Caffe Crema Decaffeinated
Tchibo Cafissimo Caffe Crema Decaffeinated

Dacă nu vrei sau nu ai voie să consumi cofeină, te poți bucura de gustul unei cafele savuroase, decofeinizată, cumpărând aceste capsule. Prăjirea boabelor folosite este una medie, aroma are o intensitate de 4 din 6, iar aparatele compatibile sunt cele de la Cafissimo și Caffitaly.
Lavazza Gran Espresso ESE
Lavazza Gran Espresso ESE

Gustul plăcut al acestei cafele este dat de combinația dintre cafeaua arabica și cea robusta. Folosind aceste capsule vei putea să îți prepari un espresso cremos și foarte aromat (note de ciocolată, alune de pădure, lemn, cacao). Modul de prăjire este mediu, iar conținutul este cu cofeină. Padurile sunt compatibile cu sistemele Easy Serving Espresso.
Tchibo Cafissimo Espresso Brasil
Tchibo Cafissimo Espresso Brasil

Aceste capsule sunt alegerea celor care caută o cafea aromată și echilibrată, cu un gust ușor amărui și cu o tentă de alune de pădure. Varianta aceasta are cofeină, este 100% arabica, iar boabele din care este făcută pudra au fost recoltate din culturi braziliene provenite de pe dealurile însorite ale acestei țări, nu înainte de a fi lăsate să se coacă natural și lent.
 

Suport clienti Luni - Vineri 9:30 - 16:00 (pentru apeluri telefonice)

0742294600 contact@caffeonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!