Cele mai potrivite cadouri pentru un iubitor de cafea

Cele mai potrivite cadouri pentru un iubitor de cafea
Pasiunea unui iubitor de cafea pentru aroma bogată și îndrăzneață a unei cești perfect preparate este de necontestat. Nimic nu se compară cu o cafea fierbinte și aburindă dimineața pentru a-ți începe ziua cu dreptul sau cu un cappuccino cremos și spumos pentru a te ajuta să te relaxezi după o zi lungă. Dacă ai un iubitor de cafea în viața ta, atunci știi cât de important este să găsești cadoul perfect care îi va permite să se bucure de cafeaua preferată în fiecare zi. Venim în întâmpinarea ta cu câteva tipuri de espressoare cu care nu ai cum să dai greș.
 

Saeco Lirika One Touch Cappuccino


Saeco Lirika One Touch Cappuccino este un aparat de cafea de top, conceput pentru cunoscătorii care doresc să se bucure de fiecare dată de un rezultat perfect. Acest aparat este dotat cu o mașină de măcinat ceramică care poate măcina boabele la nivelul de finețe preferat, asigurându-te că vei obține cafeaua ideală. În plus, acest dispozitiv este ușor de utilizat datorită afișajului său tactil intuitiv și are, de asemenea, un spumant automat pentru lapte. Util este și rezervorul mare de apă, de 2.5 litri, astfel încât poți face mai multe cești de cafea fără a fi nevoie să îl umpli din nou și are o unitate de preparare detașabilă pentru o curățare ușoară.
 

Gaggia Accademia


Gaggia Accademia este un alt aparat de cafea de top care este perfect pentru iubitorii care doresc să se bucure de o varietate de băuturi de cafea. Acest aparat este echipat cu o mașină de măcinat ceramică și un spumant de lapte, astfel încât să poți prepara espresso, cappuccino, latte și multe altele. Și acest model dispune de un rezervor mare, dar și de un display ușor de folosit, motiv pentru care nimeni nu va fi pus în dificultate atunci când îl folosește.
 

Tchibo Esperto Pro


Acesta este un alt aparat pe care merită să îl ai în vedere întrucât poate fi oferit unei persoane dragi drept cadou. Este dotat cu sistem de măcinare ceramic, dar și spumant de lapte, care să permită obținerea unor băuturi de zile mari. Obținerea cafelei potrivite este o sarcină mult mai ușoară atunci când ai la îndemână un aparat potrivit pentru bucătăriile mici, iar totul se face printr-o simplă apăsare de buton.
 

Gaggia Viva Deluxe


O variantă mai accesibilă din punct de vedere financiar este Gaggia Viva Deluxe. Dimensiunile sale compacte îl face un aparat perfect pentru spațiile restrânse, nu dispune de sistem de măcinare, dar este ușor de folosit, motiv pentru care nimeni nu trebuie să fie un as în ale tehnologiei pentru a se bucura de o cafea bună. Și întreținerea este simplă, având o unitate de preparare detașabilă, iar setările personalizabile îți oferă posibilitatea de a inova oricând simți asta.

Te așteptăm la Caffeonline cu numeroase alte tipuri de espressoare pe care merită să le descoperi pentru că le poți oferi celor dragi sau, de ce nu, le poți păstra pentru tine.
 

Suport clienti Luni - Vineri 9:30 - 16:00 (pentru apeluri telefonice)

0742294600 contact@caffeonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!