Unde pot fi amplasate aparatele vending pentru un profit generos

Unde pot fi amplasate aparatele vending pentru un profit generos
Aparatele de cafea vending sunt automate de la care doritorii își pot cumpăra rapid și simplu băutura preferată. Plata se face instant, cu bani cash, cu cardul sau prin telefon, iar amplasarea lor trebuie făcută în locuri cât mai populate. Dacă te gândești să faci din asta o afacere și să cumperi un astfel de aparat de pe urma căruia să obții profit, iată câteva locuri în care te poți gândi să îl amplasezi:

spații comerciale - în astfel de locații circulă foarte multă lume, iar șansele de a face profit din vânzarea cafelei sunt foarte mari. Chiar dacă sunt și cafenele în astfel de locuri, oamenii grăbiți sau cei care nu vor să plătească foarte mult pentru o cafea, optează pentru automate.

magazine de cartier - magazinele de cartier pot fi și ele profitabile, mai ales dacă sunt într-o zonă în care mai există și diverse instituții (școli, inspectorate, spitale). Și dacă stai bine să te gândești, ai văzut și tu de multe ori, aparate vending în astfel de locații. Poate te gândești că oamenii își beau acasă cafeaua. Da, sunt unii care fac și asta, însă poți fi surprins de cât de mulți o cumpără de la automatele din magazinele de cartier.

spitale - cadrele medicale au nevoie de energie pentru a putea face față unui mediu atât de solicitant, motiv pentru care un aparat automat de cafea le-ar putea fi de ajutor pentru a servi rapid o băutură caldă. În plus, mai sunt și pacienții care consumă cafele, însoțitorii lor sau rudele care vin în vizită.

facultăți - automatele de cafea din astfel de medii sunt mereu solicitate, deoarece studenții nu sunt cele mai matinale persoane. În plus, cei care au ore de la prânz până seara târziu au nevoie de energia venită din cafea și în a doua parte a zilei.

multinaționale - o bună idee pentru a obține profit este și aceea de a instala un automat vending într-o multinațională în care există foarte mulți angajați. Aceștia cu siguranță își vor cumpăra cafeaua de dimineață sau chiar și pe cea de după amiază, în zilele mai solicitante.

parcuri - în multe parcuri mari există aparate vending pentru cafea, ceai sau alte băuturi calde, iar din vânzarea acestora se poate obține profit. Sunt multe persoane care se plimbă prin parc dimineața și preferă să bea o cafea caldă sau care nu mai au energie după ce au alergat cu cei mici și vor să își recapete forțele pentru ce a mai rămas din zi.

piețe - în piețe comercianții vin foarte devreme pentru a-și vinde marfa, iar existența unui aparat de cafea i-ar putea ajuta să își ia energia de dimineață. Dar, în astfel de locații mai sunt și oamenii care vin la cumpărături și care adesea fac asta tot dimineața. Așadar, un automat de cafea amplasat într-o piață mai mare ar putea să îți aducă profit.

Ai în vedere faptul că pentru a utiliza în scopuri comerciale un astfel de aparat trebuie să îndeplinești condițiile impuse de lege și de centrul comercial sau locația aleasă.
 

Suport clienti Luni - Vineri 9:30 - 16:00 (pentru apeluri telefonice)

0742294600 contact@caffeonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!