Espresso

Espresso


Espresso
și Cafeaua lunga nu sunt lucruri diferite. Mai precis, espresso este o metodă de preparare a cafelei care folosește presiune mare a apei și boabe măcinate fin pentru a face un shot mic, concentrat (termenul se referă și la shot-ul în sine). În timp ce boabele prăjite intens au fost din istorie mai populare în Italia, unde a fost inventat espresso-ul, orice fel de boabe de cafea de orice origine și la orice nivel de prăjire poate fi folosit pentru a face espresso. Una dintre caracteristicile definitorii ale espresso-ului, pe lângă aroma sa concentrată și corpul mai siropos, este un strat superior de spumă cunoscut sub numele de crema, care este un produs secundar al procesului de extracție la presiune înaltă. Espresso poate fi combinat cu lapte (sau apă suplimentară) pentru a face alte băuturi pe bază de espresso, cum ar fi macchiato, cortado, cappuccino, latte, flat white, marochino, americano și multe altele.
Recomandarile noastre sunt Piacetto si Bazzara.

Suport clienti Luni - Vineri 9:30 - 16:00 (pentru apeluri telefonice)

0742294600 contact@caffeonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!