Lucruri pe care iubitorii de cafea trebuie să le ştie despre cafeaua instant

Lucruri pe care iubitorii de cafea trebuie să le ştie despre cafeaua instant
Datorită uşurinţei cu care poate fi preparată, dar şi proprietăţilor sale benefice pentru organism, cafeaua instant este preferată de tot mai multe persoane. Mai exact, această băutură reprezintă astăzi aproximativ 50% din consumul total de cafea, fiind o alegere populară în mai multe zone ale lumii. Totuşi, dacă şi tu te numeri printre iubitorii acestui sortiment, iată câteva lucruri pe care trebuie să le ştii despre băutura preferată pe care obişnuieşti să o consumi în fiecare zi.

Cafeaua instant este mai simplu şi mai rapid de preparat decât orice alt sortiment de cafea - Aceasta este un tip de cafea sub formă de pudră sau granule care se dizolvă rapid în contact cu apa fierbinte, deci nu necesită alte dispozitive speciale pentru a fi preparată şi este gata în doar câteva secunde. Practic, cafeaua instant reprezintă astăzi cea mai accesibilă şi convenabilă modalitate de a obţine o băutură reconfortantă în zilele aglomerate, când nu ai foarte mult timp la dispoziţie.

Cafeaua instant este mai ieftină - Pe lângă faptul că se prepară simplu şi rapid, dintre avantajele cafelei instant trebuie evidenţiat şi costul redus. Cu alte cuvinte, cafeaua instant este mai ieftină decât cea clasică, astfel că reprezintă o opţiune atractivă inclusiv din punct de vedere al bugetului.

Cafeaua instant are o valabilitate mai mare decât boabele de cafea - Spre deosebire de cafeaua boabe, cafeaua instant se poate menţine proaspătă pentru o perioadă mai lungă de timp decât cea menţionată pe etichetă.

Cafeaua instant se obţine prin două proceduri diferite - În cazul în care te întrebi cum ajunge cafeaua instant în forma finită pe care o serveşti tu, află că există două proceduri folosite în acest sens - uscarea prin pulverizare, respectiv uscarea la rece. Deşi există anumite diferenţe între acestea, cert este că ambele păstrează aroma şi intensitatea cafelei.

Cafeaua instant este săracă în calorii - Spre deosebire de soiurile naturale, cafeaua instant conţine 4 până la 10 calorii, în funcţie de volumul ceştii în care este servită. De asemenea, cafeaua instant are un conţinut de cofeină mai redus spre deosebire de cea măcinată, ceea ce o transformă într-o alternativă excelentă pentru aceia care vor să reducă consumul de cofeină, dar fără să fie nevoiţi să renunţe definitiv la gustul băuturii preferate.

Cafeaua instant conţine o mulţime de antioxidanţi şi nutrienţi benefici pentru organism -  Aceasta se află în topul preferinţelor unui număr foarte mare de persoane şi din prisma conţinutului bogat în antioxidanţi puternici şi nutrienţi benefici pentru sănătate.

Acestea sunt doar câteva lucruri pe care iubitorii de cafea trebuie să le ştie despre cafeaua instant, iar dacă îţi doreşti să ai acces la cea mai variată gamă de sortimente pentru toate gusturile, de la cele mai renumite brand-uri, te aşteptăm la Caffe Online. De aici îţi poţi lua acasă cele mai bune sortimente de cafea instant care îţi plac, pentru a putea beneficia de o băutură rapidă şi perfectă oricând şi oriunde îţi doreşti. Tchibo Gold Selection Crema, Luxury Ginseng Premium, Davidoff Cafe Grande Cuvee, Dallmayr Gold – toate acestea te aşteaptă acum la doar un click distanţă în magazinul nostru online pentru ca tu să te poţi bucura în fiecare zi de aroma inconfundabilă a cafelei instant preferate.
 

Suport clienti Luni - Vineri 9:30 - 16:00 (pentru apeluri telefonice)

0742294600 contact@caffeonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!